Kjøpsbetingelser Priser og levering:
Det tilkommer ingen skjulte gebyrer eller kostnader. Dersom du velger å betale med faktura eller bankoverføring, tilkommer det et ekspedisjonsgebyr på kr. 29,-. Ved å betale med kredittkort, slipper du dette gebyret. Varen(e) din(e) blir sendt snarest, og normalt har du de 2-4 dager senere.

Betaling med faktura, 14 dagers kreditt:
Dersom du velger "Klarna Faktura" eller "Klarna Konto" i handlekurven, blir faktura sendt sammen med varene dine. Du betaler altså ingenting før varen(e) er mottatt. Fakturaen fra Klarna kan også delbetales, dersom det er ønskelig. For å få muligheten til å motta faktura, må du taste inn ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil bli utført en automatisert kredittsjekk som tar få sekunder, der også navn og adresse på mottaker blir kontrollert opp mot folkeregistret. Faktura har ekspedisjonsgebyr på kr. 29,- .

Betaling med kort:

Dersom du ønsker å betale varen(e) dine med kort, er det fullt mulig. Betaling går gjennom en sikret server hos betalingsleverandøren (Stripe), og Agder Skilt og Reklame AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Vi mottar ikke annen informasjon om kortet ditt, enn at betalingen er gjennomført. Det er også mulig å betale med kort gjennom PayPal.

Betaling til bankkonto (forskuddsbetaling:
Du kan også velge å forhåndsbetale varen(e) gjennom bank / nettbank. Dette vil ta 1-2 dager lenger enn faktura og kortbetaling. Betaling gjennom bank blir belastet et eksepedisjonsgebyr på kr. 29,- .

Mangler eller feil:
Dersom det skulle være mangler eller andre feil med sendingen, er det svært viktig at du tar kontakt snarest, slik at vi får rettet opp i dette.

Angrerett:
Varene som sendes fra PeneVegger.no er spesialbestillinger. Alle varer tilvirkes ut fra kundens ønsker og behov, og kan derfor ikke returneres.

Andre:
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part, og oppbevares ifølge norsk lov. Dersom du ønsker å avbestille varen(e) din(e), er det viktig at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Personer under 18 år må ha tillatelse fra foreldre/foresatte til å bestille. Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 350,- inkl. mva. Dette er for å dekke frakt til deg, tilbake til oss og ny sending til deg.

Nettbutikken drives av:
Agder Skilt og Reklame AS,
Einerkjerrveien 22,
4827 Frolands verk
Norge

Org. nr: 997 633 016 MVA