Rask levering
1-4 virkedager
 Eget design
Wallsticker med valgfri tekst
 
Kjøpsbetingelser Priser og levering:
Det tilkommer ingen skjulte gebyrer eller kostnader. Dersom du velger å betale med bankoverføring tilkommer det et ekspedisjonsgebyr på kr. 29,-. Varen(e) din(e) blir sendt snarest, og normalt har du de 2-4 dager senere.

Betaling med faktura / delbetaling (Svea Finans):
Dersom du velger faktura eller delbetaling fra Svea Finans, blir faktura sendt av Svea Finans. Du betaler ingenting før varen(e) er mottatt. For å få muligheten til å velge faktura/delbetaling, må du taste inn ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil bli utført en automatisert kredittsjekk som tar få sekunder, der også navn og adresse på mottaker blir kontrollert opp mot folkeregistret.
Allmenne vilkår finner du her.
Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Betaling med kort:
Dersom du ønsker å betale varen(e) dine med kort, er det fullt mulig. Betaling går gjennom en sikret server hos betalingsleverandøren (Stripe), og Agder Skilt og Reklame AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Vi mottar ikke annen informasjon om kortet ditt, enn at betalingen er gjennomført. Det er også mulig å betale med kort gjennom PayPal.

Betaling til bankkonto (forskuddsbetaling):
Du kan også velge å forhåndsbetale varen(e) gjennom bank / nettbank. Dette vil ta 1-2 dager lenger enn faktura og kortbetaling. Betaling gjennom bank blir belastet et eksepedisjonsgebyr på kr. 29,- .

Mangler eller feil:
Dersom det skulle være mangler eller andre feil med sendingen, er det svært viktig at du tar kontakt snarest, slik at vi får rettet opp i dette.

Angrerett:
Varene som sendes fra PeneVegger er spesialbestillinger. Alle varer tilvirkes ut fra kundens ønsker og behov, og kan derfor ikke returneres.

Andre:
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part, og oppbevares ifølge norsk lov. Dersom du ønsker å avbestille varen(e) din(e), er det viktig at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Personer under 18 år må ha tillatelse fra foreldre/foresatte til å bestille. Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 350,- inkl. mva. Dette er for å dekke frakt til deg, tilbake til oss og ny sending til deg.

Nettbutikken drives av:
Agder Skilt og Reklame AS,
Østre Tromøyvei 556,
4812 Kongshavn
Norge

Org. nr: 997 633 016 MVA