Rask levering
1-4 virkedager
 Eget design
Wallsticker med valgfri tekst
 
Velkommen til Penevegger

Informasjon og ofte spurte spørsmål

Hvordan monterer jeg veggdekoren?

Det følger med en monteringsanvisning med hver bestilling, og den kan også lastes ned fra denne siden.

Kan veggdekoren monteres på panelvegger?

Ja - det går greit. Følg monteringsanvisningen, og stryk fra midten og utover. Det ligger bilder av wallstickers montert på panel i bildegalleriet.

Hvordan kan jeg bli forhandler for PeneVegger.no?

Dersom du driver en butikk/nettbutikk og ønsker å tilby enten PeneVegger.no sine wallstickers (eller med ditt eget design), kan du se på denne siden.

Kan klistremerkene fjernes uten å skade underlaget?

Ja - det kan de. Ved korrekt montering/fjerning er dette ikke problem. Følg monteringsanvisningen.

Er det trygt å handle med kredittkort hos PeneVegger.no?

Ja - det er det. Betaling med kredittkort går gjennom selskapet Stripe - og ordre-prosessen er beskyttet med SSL. Les mer under sikkerhet .

Hvor lang tid går det før jeg mottar varen(e) mine?

Dersom du betaler med kredittkort/faktura, vil varen(e) normalt bli sendt samme eller neste virkedag. Bankoverføring tar 1-2 dager lenger. Postgangen tar som oftest 2-4 dager.

Hvem, hva, hvor?

PeneVegger.no er en nettbutikk som selger wallstickers, veggdekor og folie til bedrifter og privatpersoner. Merkene produseres på bestilling, og det er mulig å kjøpe veggdekor med eget design fra oss.

Hvor høye blir bokstavene?

Som bildene under viser, er høyden man velger TOTAL høyde på linjen. Dersom du har bokstaver som går lenger ned enn andre (som på det øverste bildet), blir total høyde den du velger. Dersom du kun har store bokstaver (som på det nederste bildet) har hver bokstav den høyden som blir valgt. Linjen som har kun store bokstaver vil bli lenger enn den andre. Dersom begge linjene under hadde vært 10 cm høye, hadde den øverste blitt 44 cm lang og den nederste hadde blitt 72 cm lang. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål ang. høyder.

Forklaring til høyder på klistremerker
 

Fakturapørsmål

Hvorfor har jeg fått en betalingspåminnelse?

Dersom vår samarbeidspartner (Klarna) ikke har mottatt din innbetaling, eller dersom faktura ikke betales i tide sendes det ut en påminnelse. Dersom du har spørsmål ang fakturaen, eller har betalt kravet kan du ta kontakt med www.klarna.com.

Hvordan kan jeg få en fakturakopi / se orginalfaktura?

Dersom du har valgt å betale med Klarna Faktura eller Klarna Konto, kan du logge deg inn på www.klarna.com ved hjelp av ditt person- og fakturanummer, og hente ut orginalfaktura i pdf-format.

Er det mulig å utsette betalingsfristen?

Vi har ikke mulighet for å gjøre dette, men vi ber deg ta kontakt med Klarnas kundeservice på www.klarna.com.

Har dere mottatt betalingen min?

Dersom du logger deg inn på www.klarna.com med ditt person- og fakturanummer, kan du enkelt se om din innbetaling er registrert.

Hva er Klarna Konto?

Av og til er det godt å kunne betale i sitt eget tempo. Derfor kan du som velger delbetalingsalternativet – Klarna-konto – selv velge hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at du får samlet alle kjøp hos Klarna, på én konto. Det betyr én eneste faktura, uansett antall kjøp. Du kan lese mer om Klarna konto her: www.klarna.com.

 

Kjøpsbetingelser

Priser og levering:
Det tilkommer ingen skjulte gebyrer eller kostnader. Dersom du velger å betale med bankoverføring tilkommer det et ekspedisjonsgebyr på kr. 29,-. Varen(e) din(e) blir sendt snarest, og normalt har du de 2-4 dager senere.

Betaling med faktura / delbetaling (Svea Finans):
Dersom du velger faktura eller delbetaling fra Svea Finans, blir faktura sendt av Svea Finans. Du betaler ingenting før varen(e) er mottatt. For å få muligheten til å velge faktura/delbetaling, må du taste inn ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil bli utført en automatisert kredittsjekk som tar få sekunder, der også navn og adresse på mottaker blir kontrollert opp mot folkeregistret.
Allmenne vilkår finner du her.
Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Betaling med kort:
Dersom du ønsker å betale varen(e) dine med kort, er det fullt mulig. Betaling går gjennom en sikret server hos betalingsleverandøren (Stripe), og Agder Skilt og Reklame AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden. Vi mottar ikke annen informasjon om kortet ditt, enn at betalingen er gjennomført. Det er også mulig å betale med kort gjennom PayPal.

Betaling til bankkonto (forskuddsbetaling):
Du kan også velge å forhåndsbetale varen(e) gjennom bank / nettbank. Dette vil ta 1-2 dager lenger enn faktura og kortbetaling. Betaling gjennom bank blir belastet et eksepedisjonsgebyr på kr. 29,- .

Mangler eller feil:
Dersom det skulle være mangler eller andre feil med sendingen, er det svært viktig at du tar kontakt snarest, slik at vi får rettet opp i dette.

Angrerett:
Varene som sendes fra PeneVegger er spesialbestillinger. Alle varer tilvirkes ut fra kundens ønsker og behov, og kan derfor ikke returneres.

Andre:
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part, og oppbevares ifølge norsk lov. Dersom du ønsker å avbestille varen(e) din(e), er det viktig at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Personer under 18 år må ha tillatelse fra foreldre/foresatte til å bestille. Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 350,- inkl. mva. Dette er for å dekke frakt til deg, tilbake til oss og ny sending til deg.

Nettbutikken drives av:
Agder Skilt og Reklame AS,
Østre Tromøyvei 556,
4812 Kongshavn
Norge

Org. nr: 997 633 016 MVA
 

Lurer du på noe annet? Ta kontakt!