Rask levering
1-4 virkedager
 Eget design
Wallsticker med valgfri tekst
 
Wallsticker/veggdekor med din tekst

Dette er en folie med matt overflate til innendørs bruk, og den kan fjernes uten å skade underlaget.

Trenger du forslag til tekst? Velg blant disse:

 
Forhåndsvisning
1) Skriv inn ønsket tekst
2) Velg linjehøyde og skrift
3) Velg farge og antall

Hvor lange er tekstlinjene?

 
 
 
 
 
 

* Dette er estimerte mål. Dersom du trenger nøyaktige mål, ta kontakt.

 
Antall:  
 


Wallsticker/veggdekor med din tekst

Bokstavene blir stanset ut, derfor vil du ikke se annet enn underlagets farge mellom linjer/bokstaver. Merkene blir levert med applikasjonstape, slik at de er enkle å montere. Alle bokstavene monteres samlet, og merkene kan fjernes uten å skade underlaget. Folien som benyttes er matt, noe som gjør at den tar seg meget godt ut innendørs.

PS: Vi anbefaler at du venter 2-3 uker med montering dersom veggen er nymalt. Det er også viktig at du bruker grunning for å sikre at malingen sitter skikkelig ved evt. fjerning av veggdekoren.

Fargene kan dessverre avvike noe på grunn av skjerminnstillingene dine, og fargekartet er derfor kun ment som en pekepinn.

Vår søsterbutikk DekorShop.no leverer klistremerker til utendørs bruk.

 

Forklaring av høydeforskjeller på bokstaver

Som bildene under viser, er høyden man velger TOTAL høyde på linjen. Dersom du har bokstaver som går lenger ned enn andre (som på det øverste bildet), blir total høyde den du velger. Dersom du kun har store bokstaver (som på det nederste bildet) har hver bokstav den høyden som blir valgt. Linjen som har kun store bokstaver vil bli lenger enn den andre. Dersom begge linjene under hadde vært 10 cm høye, hadde den øverste blitt 44 cm lang og den nederste hadde blitt 72 cm lang. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål ang. høyder.

Forklaring til høyder på klistremerker
 
Fargekart på veggfolie
 
 
?>